COC Eindhoven, mijn tweede thuis. De oude website was na een flink aantal jaren redelijk verwaarloosd. Te veel mensen hadden toegang gekregen waardoor er geen controle meer was op de installatie van plugins etc.
Hierdoor werd de website rampzalig in technisch onderhoud. De site was langzaam, crashte vaak en had ook nog eens veel informatie die outdated was en slecht te vinden.

Ik heb t op mij genomen de website helemaal te herdoen. Ik heb een kopie van de huige site genomen, want in de kern klopte de meeste informatie nog wel. Heb alles gestript wat er uit kon, ik heb daarbij meer dan 70% van de plugins verwijderd, 40% aan paginas verminderd, en de laadsnelheid letterlijk met meerdere seconden verbeterd.

Een nieuwe frontpage bebouwd, likje verf. en alle paginas nagelopen en gezorgd dat deze helemaal in moderne standaard zijn voor zien van een mooie en responsive weergave.

Na vele maandn werk. Veel overleg met andere teams en mensen mocht het resultaat dan ook wel meer dan naar tevredenheid zijn. zelfs nu de site live staat ben ik nog bezig met nieuwe bijwerkingen om SEO te optimaliseren en om te zorgen dat alles vlekkeloss blijft werken.

 

COC Eindhoven Website